Dania Erhverv er en af “de nye i klassen” i Silkeborg Valley netværket. Dania Erhverv er Erhvervsakademi Danias samlede enhed for efteruddannelse og kurser. De udbyder efteruddannelser og kurser i form af akademiuddannelser, kurser og skræddersyede konsulentløsninger til kursister og medarbejdere og ledelse i private og offentlige virksomheder.

Og det er netop derfor, at Dania Erhverv har valgt at være med i et it-netværk. “Det er vigtigt for os at lytte til, hvad det er virksomhederne efterspørger så vi kan tilpasse vores uddannelser efter det” siger Frederik Bundgaard Bjørn, som er chefkonsulent hos Dania Erhverv. Samtidig har Dania Erhverv også noget at byde ind med i netværket, i form af relevant uddannelse. At kunne skabe en bedre kendskab til hvad Dania Erhverv er for en størrelse, er selvfølgelig også en del af at være med i netværket. Dania Erhverv ser Silkeborg Valley netværket som et interessant og spændende netværk, og de ser frem til at være en del af det.

 

 

Microsoft is partnering with chip vendors to expand on the system on a chip , enabling admission essay help anybody could discover more the running of windows on any device that has the chip in it, and this really could be any device household appliances, toys, your car, and so on