For nylig har Microsoft udnævnt Solutio til Cloud Solution Provider på Tier-1 niveau. Dermed er virksomheden én af de kun ca. 20 Hosting Service Providere i Danmark, der er godkendt til 1-Tier CSP programmet og dermed til at varetage den fulde kunderelation på Microsoft Cloud tjenester. På verdensplan er der kun omkring 100 it-virksomheder, der kan tilbyde denne service – og så er en vis stolthed på sin plads. Selv i Jylland :)

“Først og fremmest er det jo helt fantastisk, at vi nu kan tilbyde en endnu mere sammenhængende og optimal løsning til vores kunder”, siger direktør Brian Reinhold Jensen og fortsætter med et lille smil: “men det er da også en god fornemmelse at have nogle solide og unikke produkter på hylden”.

Som 1-Tier Microsoft Solution Provider kan Solutio stå for direkte salg, support og fakturering af Microsoft Online Services produkter som Office 365, Azure, Intune og Dynamics CRM. Det giver mulighed for at kombinere ydelser fra virksomhedens eget datacenter med Microsoft Online services i én integreret kundeløsning.

“Vores kunder får én samlet løsning, som kan skaleres op/ned på månedsbasis, og tilsvarende får de én samlet regning. Samtidig kan vi langt bedre rådgive vores kunder om, hvordan de sammensætter deres it-løsning”, siger Brian og fortsætter: “Det er nu muligt at sammensætte Microsofts Cloud løsninger, med de løsninger vi har i vores hostingcenter – alt efter hvad der giver mest mening, teknisk og økonomisk.”

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programmet henvender sig til de bedste og mest strategiske Microsoft Hosting Service Partnere i verden.

Se mere her