Better Banners fra Silkeborg er blandt årets gazelle-virksomheder. Prisen er virksomhedens første, og direktør Klaus Mogensen tilskriver den blandt andet, at man har fundet sin niche – bannerannoncer – og givet den fuldt fokus.  

Silkeborg har fået en ny gazelle på den midtjyske savanne. Det er virksomheden Better Banners, som netop har modtaget Børsens gazelle-pris. Den ærefulde pris bliver hvert år uddelt til virksomheder, der formår at fordoble omsætningen over en 4-årig periode – vel at mærke, hvis virksomheden i det første år har en omsætning på minimum 1 million kroner eller en profit på en halv million.

Grundlægger og direktør i Better Banners, Klaus Mogensen, er både overrasket og begejstret for prisen, som han tilskriver, at virksomheden over længere tid har fået indskærpet fokus på sin kernekompetence – produktion af bannerannoncer til internettet.

”Vi har over de fire gældende år skærpet fokus på vores bannerannoncer. Vi har formået at finde vores niche og været i stand til at give den fuldt fokus. Det har vi været gode til, og det har skabt vækst i virksomheden,” siger Klaus Mogensen.

En omskiftelig branche

Væksten har dannet grundlag for, at Better Banners er gået fra fire til 10 medarbejdere. Man har ni ansatte siddende på Frederiksberggade i Silkeborg og en sælger ansat på kontoret i København.

En arbejdsstyrke af kompetente og omstillingsparate medarbejdere er dybt nødvendigt i den omskiftelige branche, hvor gårsdagens teknologi risikerer at være udkonkurreret i dag.

”Vi befinder os i en branche, hvor tingene ændrer sig fra dag til dag. Teknologisk skal man genopfinde sig selv igen og igen. De ting, vi arbejdede med for fire år siden, har vi ikke længere i dag. De er blevet for gamle, og derfor har vi heller ikke et kerneprodukt, der bare har kunnet sikre profit gennem de fire år,” forklarer Klaus Mogensen.

Et uventet skulderklap

Ud af de 300.000 danske virksomheder, der er i spil til gazelle-prisen, er det kun 1449, der har modtaget den. Et tal, der er lavere end foregående år. Derfor er Klaus Mogensen ekstra stolt af, at det er lykkedes Better Banners at blive blandt de cirka 700 nye gazeller i år.

”Det er klart, at det var et uventet skulderklap og blåstempel. Vi kan mest af alt bruge det internt og sige til hinanden, at vi jo må gøre et eller andet rigtigt,” siger han.

For at blive kåret til en såkaldt supergazelle skal man vinde prisen fire år i træk.

Pressen er velkommen til at kontakte Better Banners for yderligere kommentarer. Kontakt Klaus Mogensen på tlf. 27 84 80 09 eller mail km@betterbanners.org.

For example, you could use this feature to share user https://topspying.com passwords or other elements that might otherwise require you to prompt the user from each application separately