Førende inden for IT

Silkeborg er en by med et væld af it-virksomheder og it-kompetencer. Der er over 200 it-virksomheder og 2.500 it-arbejdspladser i kommunen.

Dermed findes et stærkt fundament for at lave noget ekstraordinært inden for IT-branchen, og det er netop det Silkeborg Valley tager afsæt i.

Udover at skabe samarbejde blandt IT-virksomhederne i området, så er ønsket også at markedsføre Silkeborg som det IT-kraftcenter det er – et faktum mange flere skal have øjnene op for, når kompetente leverandører skal findes. Det gør vi bedst i samlet flok.

Et attraktivt sted at bo og drive virksomhed

Med den nye bynære motorvej kan Silkeborg tilbyde helt unikke placeringsmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Silkeborg bliver desuden et geografisk midtpunkt med unikke forhold for at komme hurtigt til og fra. Læs mere om mulighederne på www.silkeborgmotorvejen.dk.

Hvis du driver virksomheden kan Silkeborg desuden levere et stort udbud af kvalificeret arbejdskraft, da kommunen er et attraktivt bosætnings-område. Det skyldes især Silkeborgs smukke natur, men med den nye motorvej bliver Silkeborg også et pendler-paradis. Du kan læse meget mere om mulighederne for tilflyttere på www.silkeborgkalder.dk.