Et stærkt netværk

Silkeborg Valley er et netværk for it-virksomheder. Det er for dig, som er interesseret i at dele og udvikle idéer med andre, der gerne indgår i samarbejde på kryds og tværs, og som ønsker tættere relationer til dine it-kolleger i området.

Vi mødes 4-6 gange årligt til pitchmøder og 2 gange årligt til inspirationsmøder.

Pitch din virksomhed

Til pitchmøderne skiftes medlemmerne til at ’pitche’ deres forretning, og en aktuel udfordring, han eller hun står med. Ét af medlemmerne har sat sig ind i udfordringen på forhånd, og er klar til at give feedback. Her er, hvad to af medlemmer har sagt om pitch:

Rene”Man føler sig ’som et rigtigt medlem’, når man har pitchet. Man kommer tættere på netværket, når man har været ’i midten’. Det gav mig så meget at arbejde videre med.” – René Poulsen, SEO-specialist og Partner hos Kendskab

Pitch er altså ikke et salgsmøde, hvor du skal sælge dine produkter til de andre virksomheder, tværtimod handler det om at få værdifulde og kvalificerede input om, hvordan du håndterer en problemstilling og udvikler din virksomhed.

Se mere om Pitchmødernes struktur ved at klikke her
og om opponenternes rolle ved at klikke her.

Inspiration

Til inspirationsmøder besøger vi en IT-direktør i en større virksomhed for at forstå dem som potentiel kunde. Vi hører, hvordan han eller hun arbejder med digitalisering eller et konkret projekt. Et inspirationsmøde kan også tage et aktuelt emne eller tendens i branchen op.

Synlighed

Silkeborg har et rigtig spændende og godt it-miljø, og det vil vi gerne dele med verden. Det har vi bedre mulighed for at gøre sammen som netværk. Vi deler medlemmernes successer i nyhedsbreve, pressemeddelelser og på de sociale medier mm. og samarbejder om rekruttering af gode og dygtige medarbejdere.

Pris

Prisen for et Silkeborg Valley medlemskab er kr. 2.000 ekskl. moms for medlemmer af erhvervSilkeborg, for øvrige er prisen kr. 3.000 ekskl. moms. Du kan læse mere om et eventuelt erhvervSilkeborg-medlemskab på www.erhvervSilkeborg.dk

Vil du være med?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad netværket kan gøre for din virksomhed.

Lone Pein
Mail: lp@erhvervSilkeborg.dk
Telefon: 6017 8267

Helle Sørensen (barsel til forår 2019)
Mail: hs@erhvervSilkeborg.dk
Telefon: 4222 9929

Helle eS

Kontakt

Camilla Otte
Mail: co@erhvervSilkeborg.dk
Telefon: 2811 2572

Helle Sørensen (barsel til forår 2019)
Mail: hs@erhvervsilkeborg.dk
Telefon: 4222 9929

Folkene bag Silkeborg Valley

Initiativet og drivkræften til Silkeborg Valley kommer fra en gruppe af lokale virksomhedsejere. Alle har de ambitionen om, at Silkeborg Valley skal skabe udvikling og vækst i Silkeborg samt tiltrække nye virksomheder og medarbejdere. Det gør vi på baggrund af det gode fundament, der allerede er tilstede i området. Styregruppen består i dag af:

Også tak til Steen Olsen fra Timesafe og Jeppe Keller, der var med til at igangsætte Silkeborg Valley.