Et stærkt netværk

Silkeborg Valley er et netværk for it-virksomheder. Det er for dig, som er interesseret i at dele og udvikle idéer med andre, der gerne indgår i samarbejde på kryds og tværs og som ønsker tættere relationer til dine it-kolleger i området.

Netværksmøderne i Silkeborg Valley kaldes Pitch, og er et anderledes tiltag. Møderne er flyttet hen hvor det sker – ud på den enkelte virksomhed, som agerer vært og deler en aktuel udfordring. To opponenter er på forhånd udpeget til at give deres syn på virksomheden set udefra.

Pitch er altså ikke et salgsmøde, hvor du skal sælge dine produkter til de andre virksomheder, tværtimod handler det om at få værdifulde og kvalificerede input om, hvordan du håndterer en problemstilling og udvikler din virksomhed.

Se mere om Pitchmødernes struktur ved at klikke her
og om opponenternes rolle ved at klikke her.

Synlighed

Silkeborg har et rigtig spændende og godt it-miljø, og det vil vi gerne dele med verden. Det har vi bedre mulighed for at gøre sammen som netværk. Vi deler medlemmernes successer i nyhedsbreve, pressemeddelelser og på de sociale medier mm. og samarbejder om rekruttering af gode og dygtige medarbejdere.

Pris

Prisen for et Silkeborg Valley medlemskab er kr. 2.000 ekskl. moms for medlemmer af erhvervSilkeborg, for øvrige er prisen kr. 3.000 ekskl. moms. Du kan læse mere om et eventuelt erhvervSilkeborg-medlemskab på www.erhvervSilkeborg.dk

Vil du være med?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad netværket kan gøre for din virksomhed.

Helle Sørensen
Mail: hs@erhvervSilkeborg.dk
Telefon: 4222 9929

Helle eSpf16

Kontakt
Helle Sørensen
Mail: hs@erhvervsilkeborg.dk
Telefon: 4222 9929

Peter Fabricius
Mail: pf@erhvervSilkeborg.dk
Telefon: 4119 5955

Folkene bag Silkeborg Valley

Initiativet og drivkræften til Silkeborg Valley kommer fra en gruppe af lokale virksomhedsejere. Alle har de ambitionen om, at Silkeborg Valley skal skabe udvikling og vækst i Silkeborg samt tiltrække nye virksomheder og medarbejdere. Det gør vi på baggrund af det gode fundament, der allerede er tilstede i området. Styregruppen består i dag af:

Også tak til Steen Olsen fra Timesafe, der var med til at igangsætte Silkeborg Valley.